مقالات روانشناسی

استراتژی های فرزند پروری با اراده قوی

فرزند پروری با اراده قوی، به معنای پرورش فرزندانی است که به دلیل داشتن اراده قوی، قادر به تحمل مشکلات، پیشرفت و توسعه فردی بیشتری هستند.

یک کودک با اراده یا یک کودک با روحیه چیست؟

خوب یا بد، یک کودک نوپا با اراده قوی، احساس استقلال قوی دارد. در حالی که این می تواند به صورت اعتماد به نفس، اعتماد به نفس و مصمم بودن ظاهر شود، اما همچنین به معنای لجاجت، رفتار دشوار، عقاید قوی و سرپیچی است.بچه های با اراده موجودات پایداری هستند. هنگامی که ذهن آنها روی یک عمل یا رفتار متمرکز شود، می تواند یک چالش بزرگ برای منحرف کردن توجه آنها باشد. همانطور که هر والدین یا معلمی می داند، برخورد با این بچه های با اراده آسان نیست.

چالش های فرزندپروری یک کودک با اراده قوی

بزرگ‌ترین چالش تربیت کودک با اراده این است که آنها به طور قابل ملاحظه‌ای در پیگیری‌های خود پیگیر هستند و علاقه‌ای به تغییر مسیر ندارند. آنها موجوداتی پرشور هستند و اغلب با تمام توان زندگی می کنند.
مبارزات دائمی قدرت در تربیت فرزندان سرسخت اغلب والدین را ناامید و تحت فشار قرار می دهد.
تربیت کودک با اراده کار سختی است.

چرا فرزند من اینقدر با اراده است؟

04
03
01
02
مشاوره آنلاین با بهترین متخصصان روانشناسی و روانپزشکی

رفتار با اراده قوی ریشه در خلق و خوی کودک دارد .خلق و خوی به تمایلات ذاتی، ویژگی های شخصیتی و سبک های رفتاری کودک اشاره دارد.
مشکلات خلقی مانند واکنش پذیری بالا به این معنی است که احساسات یک کودک با اراده قوی تر از سایر کودکان است. در عین حال، به دلیل عدم رشد مهارت‌های تنظیم عاطفی، آنها برای کنترل احساسات بزرگ خود مشکل دارند . در نتیجه، بچه‌های کوچک‌تر بیشتر در زمان‌های سخت رفتار می‌کنند.
بچه های با اراده باید ابزارهای مقابله با عصبانیت های خود را یاد بگیرند .
خلق و خوی با اراده با رفتارهای مخرب در زندگی بعدی همراه است. این بچه‌های با روحیه برای تطبیق با شرایط انتقالی سخت‌تر هستند. آنها نوسانات خلقی بیشتر و پشتکار قوی تری دارند وقتی که چیزها را به روش خود می خواهند.

اگر والدین دارای فرزندی با اراده قوی هستند، باید نگران باشند

در حالی که مزاج بخشی از مشکل است، تعامل بین خلق و خوی کودک و محیط او منجر به مشکلات رفتاری می شود.
خلق و خوی دشوار اغلب منجر به شیوه ها و تکنیک های فرزندپروری غیرمفید می شود. یکی از متداول ترین آنها، جنگ قدرت همیشه حاضر است.
پشتکار باورنکردنی یک کودک با اراده، اغلب والدین را به دلیل خستگی یا ناامیدی به تسلیم می کشاند.
در نتیجه، کودکان با اراده قوی یاد می‌گیرند که مرزها را به انواع روش‌های خلاقانه کنار بگذارند، زیرا احساس خوبی دارد که راه خودشان را بگیرند. تمرکز بر روی نکات منفی داشتن یک کودک با روحیه بسیار آسان است، اما همان ویژگی‌های خلقی که منجر به چالش‌ها می‌شود، فواید زیادی نیز دارد.

مزایای داشتن اراده قوی

پشتکار و طبیعت با روحیه آنها کلیدی است

هنگامی که کودک یاد می گیرد که پشتکار و سرسختی خود را مهار کند، آسمان مرز است. کودکان با اراده بیشتر نسبت به همتایان خود زمان بیشتری را برای حل مسئله صرف می کنند و این اراده بسیار تزلزل ناپذیر و روحیه عالی است که رهبران، متفکران و مبتکران بزرگی را برای جهان به ارمغان می آورد.

آنها کمتر تسلیم فشار همسالان می شوند

میخواهید در مورد استراتژی های فرزند پروری با اراده قوی مشاوره داشته باشید؟
همین حالا مشاوره بگیر

آنها بیشتر به سیستم اعتقادی خود پایبند هستند و کمتر در برابر فشار همسالان تسلیم می شوند.

آنها موفق ترند

تحقیقات نشان داده است که احتمال موفقیت یک کودک با اراده در بزرگسالی بیشتر از همسالان خود است.

آنها به تأثیرات محیطی بهتر پاسخ می دهند

کودکانی که دارای خلق و خوی دشوار هستند نسبت به سایر کودکان به طور متفاوتی مستعد تغییرات مثبت در فرزندپروری هستند، به این معنی که نسبت به سایر کودکان به مداخلات و راهبردهای مثبت والدین پاسخ مطلوب تری می دهند.
آن‌ها به ما می‌آموزند : عزم و ابزار آنها برای تعامل با جهان‌هایشان، درس‌های فراوانی را برای هر کسی درگیر می‌کند. آنها دائماً ما را به مکث، تأمل و تغییر مسیری که جهان را می بینیم دعوت می کنند.

تربیت کودکی با اراده قوی

انتخاب روش های فرزندپروری موثر در زمانی که فرزندی سرسخت دارید می تواند چالش برانگیز باشد. در حالی که ممکن است به نظر آسان باشد که تصور کنیم اتخاذ یک سبک مقتدرانه نسبت به کودک و درخواست احترام ممکن است موثر باشد، اما اینطور نیست.
اگرچه ممکن است فریاد زدن و تنبیه راه های آسانی برای متوقف کردن رفتارهای کودکان به نظر برسد، اما لزوماً خوب نیستند.این نوع روش انضباطی رفتار شما را به طور منفی تقویت می کند، به این معنی که هر چه بیشتر سر فرزندتان فریاد بزنید، احتمال بیشتری وجود دارد که در آینده این کار را انجام دهید، که در نهایت به رابطه والدین و فرزند آسیب می رساند.
وقتی کودکی مشکلات رفتاری دارد، درگیر شدن در تربیت بیش از حد کودک آسان می شود. این می تواند مانند یک جریان دائمی از تنبیه به نظر برسد و در نهایت منجر به تنظیم ضعیف عاطفی و مشکلات رفتاری بیشتر در آینده شود.
تجربیات اولیه برای کودکانی که مشکلات خلقی دارند، رفتارهای بعدی را شکل می دهد، بنابراین یافتن راه های موثر برای کار با خلق و خوی کودک حیاتی است.
کودکان با اراده قوی دوست ندارند به آنها گفته شود چه کار کنند. آنها در درجه اول با اراده خود هدایت می شوند. بنابراین اطاعت طلبی از کودکی با اراده می تواند راهی بیهوده باشد. در عوض، بر پرورش مقررات عاطفی، ایجاد یک رابطه قابل اعتماد، القای اعتماد، و تشویق فرزندتان به ایجاد نظم و انضباط و مسئولیت اجتماعی تمرکز کنید.
اگر فرزندتان باور داشته باشد که شما بهترین چیز را برای او می خواهید، بهتر به راهنمایی شما اعتماد خواهد کرد. ممکن است تست های زیادی در این راه وجود داشته باشد زیرا محدودیت های شما را از بین می برند، اما می توانید یاد بگیرید که با یکدیگر به گونه ای کار کنید که ویژگی های مثبت فرزندتان را نشان دهد و رفتارهای منفی را کاهش دهد.

راهبردهای فرزندپروری در مورد چگونگی تربیت کودک با اراده قوی

1. به کودک خود فضایی برای یادگیری بدهید

چگونه فرزندی با اراده قوی تربیت کنیم؟
بچه های با اراده قوی یادگیرندگان تجربی هستند. آنها نمی خواهند به آنها گفته شود که چه کار کنند. آنها می خواهند آن را تجربه کنند و خودشان تصمیم بگیرند.
این رویکرد را در پیش بگیرید – مگر اینکه فرزند شما در خطر قریب الوقوع باشد، به او اجازه دهید برخی از این درس ها را یاد بگیرد نه اینکه سعی کنید رفتار خود را کنترل کنید.

2. توجه به رفتار فرزندتان

یک معلم خوب رفتار خوب را تحسین می کند و رفتار منفی را اصلاح می کند. به سادگی به رفتار فرزندتان توجه کنید و رفتارهای مناسب را تحسین کنید یا نظر بدهید.
شرکت کردن به شما کمک می کند تا در مورد نحوه تعامل فرزندتان با جهان چیزهای زیادی بیاموزید. این که به فرزندتان بفهمانید که به رفتارهای او توجه می کنید، تقویت کننده است. کامنت هایی مانند کتت را آویزان کردی! به فرزند خود نشان دهید که رفتار مناسبی را مشاهده می کنید و تعداد تعاملاتی که با نظم و انضباط یا دستورالعمل ها مرتبط نیست افزایش می یابد.

3. به فرزند خود پاداش دهید

علاوه بر ارائه انگیزه های درونی ، مانند تمجید از رفتار خوب ، کودکان با اراده قوی همچنین با فعالیت هایی که از آنها لذت می برند یا پاداش های فیزیکی مانند در آغوش گرفتن و بوسیدن، به آنها پاداش می دهند.انتخاب فعالیت هایی که می توانید با هم انجام دهید، مانند بازی کردن، تعاملات مثبت شما را افزایش می دهد و به عنوان منبعی قدرتمند برای تشویق به انتخاب های خوب در آینده عمل می کند.

4. نبردهای خود را انتخاب کنید

در مورد مواردی که به خود زحمت می دهید انتخاب کنید. وقتی فرزندتان را تنبیه می کنید، ابتدا روی بدترین/خطرناک ترین رفتارها تمرکز کنید و با بهبود رفتارها، راه خود را کاهش دهید.یادگیری تنبیه گزینشی فرزندتان همکاری آنها را بهبود می بخشد، در حالی که دعوا و تنبیه فرزندتان ممکن است تمایل او را برای محافظت از ارتباط گرمش با شما تضعیف کند.

5. فرزندپروری مثبت

بچه‌های با اراده اغلب برای احترام و استقلال تلاش می‌کنند. با ارائه احترام و همدلی به فرزندتان ، به فرزندتان کمک خواهید کرد که احساس درک شدن کند.
بیان اینکه چرا چیزی برای آنها مهم است و پیشنهاد مصالحه برای موقعیت آنها می تواند یک استراتژی عالی باشد که به کودک اجازه می دهد تا کنترل کند. استفاده از استدلال استقرایی نیز می تواند به آنها کمک کند رفتار مناسب تری اتخاذ کنند.
استفاده مناسب از وقفه‌ها و وقفه‌ها نیز به کودک شما کمک می‌کند تا یاد بگیرد که رفتار مناسب پاداش دارد.
به طور کلی، ایجاد رابطه ای که به وضوح مرزها را تعیین می کند، اما همچنین انعطاف پذیری و احترام به نیازهای فرزند شما را ارائه می دهد، روابط مثبت والدین را تقویت می کند و نتایج را برای کودکان بهبود می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *