0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

10 عادت از ناراحتی‌های کودکی ممکن است زخم‌های روانی باشند

اشتراک گذاری

کپی!

https://elonplus.com/10-%d8%b9%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d8%a7%d8%b2-%d9%86%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d8%aa%db%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%db%8c-%d9%85%d9%85%da%a9%d9%86-%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%b2%d8%ae/

عادت ناراحتی‌های کودکی ممکن است زخم‌های روانی باشند این نوع عادت های ناراحتی می تواند از جمله علائم اضطراب و تنش در کودکان باشد که ممکن است به دلیل مشکلات خانوادگی، فشار مدرسه، یا مسائل روانی دیگری به وجود آید.
به عنوان مثال، کودکان ممکن است به جای بیان احساساتشان، از عادت های ناراحتی مانند خوردن ناخن یا کوبیدن پا استفاده کنند. در این صورت، بهتر است که والدین یا مربیان برای کمک به کودکان، با ایشان صحبت کنند و سعی کنند شناخت بهتری از احساسات و نیازهای کودکانشان پیدا کنند تا بتوانند به آنها کمک کنند تا احساساتشان را به شکل سالمی بیان کنند و به جای استفاده از عادت های ناراحتی، روش های بهتر و سالم تری برای ابراز احساسات پیدا کنند.

۱. قطع‌کردن مسیر در ترافیک یا صف می‌تواند زخم نادیده‌گرفتن شما را فعال کند.

بیشتر مردم به دلیل عوارض بی‌احترامی و ادعای حق بیش از حد آن از آزاردهنده برایشان به شمار می‌آید، آنها قادر به تشخیص این هستند که رفتار متکبرانه بیشتر مربوط به فرد دیگر و کمتر به خودشان است.
دیگران، به‌ویژه کسانی که زخم‌های کودکی‌شان فعال شده است، بسیار ناراحت – حتی خشمگین می‌شوند. این به دلیل آن است که آنها رفتار را درونی کرده‌اند و احساس کرده‌اند در کودکی خود دیده یا شنیده نشده‌اند، به کنار رانده شده‌اند یا روی پاشان قرار گرفته‌اند.

2.قطع‌کردن حرف‌ها می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند

قطع‌کردن حرف‌ها می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند که در آن به‌عنوان یک نوزاد، احساس می‌کرده که مراقبینش بر او حرف می‌زنند و حس می‌کند کلامش ارزشی ندارد.
ما همه در جلساتی نشسته‌ایم که در آن افراد یکدیگر را قطع کرده‌اند و هر چند بسیاری از مردم موافق هستند که قطع‌کردن حرف‌ها بی‌احترامی است، اما سطح ناراحتی ما به دلیل این رفتار وقتی که به ما اتفاق می‌افتد، متفاوت است. اگر نتوانید این رفتار را فراموش کنید و به طور مثال تعارضی یا پرخاشگرانه شوید، ممکن است این رفتار زخم درونی شما را فعال کند و احساس کنید که حرف شما ارزشی ندارد و دیگران شما را نادیده می‌گیرند.

3.خوردن غذا با شخصی که در حین آن با تلفن همراهش سروکار دارد

خوردن غذا با شخصی که در حین آن با تلفن همراهش سروکار دارد، می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند که در آن احساس می‌کند نادیده گرفته شده است.بسیاری از ما دوستی داریم که به طور مداوم در حال استفاده از تلفن همراهشان هستند. شما ممکن است در حال یک گفتگوی عمیق و روحی با او باشید و او یک تماس ناشناس را پاسخ دهد “چون هرگز نمی‌دانید! ” که کاملاً جریان و انرژی گفتگو را تغییر می‌دهد. این بسیار ناراحت‌کننده است. اما اگر شما به‌خاطر این موضوع بیش از حد ناراحت شوید، ممکن است احساس کنید که در کودکی نادیده گرفته و رد شده‌اید.

4.انتظارکشیدن می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند

انتظارکشیدن می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند که در آن احساس می‌کند نمی‌داند آیا نیازهایش برآورده خواهد شد یا خیر.
تعداد کمی از ما از انتظار لذت می‌بریم. اما حس آشنای انتظار برای بسیاری از ما، زخم درونی انتظار برای مراقبین را که به دلیل پرتوانی یا علت دیگر نتوانستند در آن لحظه نیازهایمان را برآورده کنند، فعال می‌کند. این باعث می‌شود که کودک شک داشته باشد که آیا نیازهایش برآورده خواهد شد یا خیر.

5.قراردادن فرد در موقعیتی که باید بیانیه‌ای داشته باشد

قراردادن فرد در موقعیتی که باید بیانیه‌ای داشته باشد، می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند که در آن احساس می‌کند به مشکل گرفتار شده است.این یک محرک شایع برای آنهایی است که در کودکی در موقعیت‌هایی که باید بیانیه‌ای داشته باشند، به دلیل والدین سلطه‌گر یا مراقبینی که رفتارهای ناسالم ارتباطی مانند گره‌گشا و گسیختگی نشان می‌دادند، به موقعیت‌هایی قرار داده شده بودند. در موقعیت‌های قراردادن فرد در یک نقطه خاص، بخشی از مغزی که حافظه فرد را به گذشته او مرتبط می‌کند، فعال می‌شود و فرد حس می‌کند که در کودکی “گیر افتاده” بوده و نگران است که هر چه می‌گوید، باعث به‌وجودآمدن مشکلات بیشتری شود.

6.افرادی که سعی می‌کنند با گفتن داستان‌های بهتر و بزرگ‌تر، همه را شگفت‌زده کنند

افرادی که سعی می‌کنند با گفتن داستان‌های بهتر و بزرگ‌تر، همه را شگفت‌زده کنند، ممکن است زخم درونی فرد را فعال کنند که در آن احساس می‌کند نادیده گرفته شده است.
همه ما دوست یا همکاری داریم که تلاش می‌کند تا تجربیات ما را با داستان بهتر و بزرگ‌تر خود جایگزین کند. اگر شما روز بدی داشتید، او روز بدتری داشته است. فرزند شما در مدرسه جایزه برنده شده؟ فرزند او سه جایزه برنده شده است. اگرچه این شخص را ممکن است ارزش تلاش‌نکردن برای توجه شما داشته باشد، اما برای افرادی که در کودکی، پیشرفت‌ها یا نگرانی‌هایشان نادیده گرفته شد، آزاردهنده است.

7.افرادی که به طور مداوم درباره رژیم غذایی خود صحبت می‌کنند

افرادی که به طور مداوم درباره رژیم غذایی خود صحبت می‌کنند، ممکن است زخم درونی فرد را فعال کنند که در آن احساس می‌کند شرمنده بدن خود است.
بسیاری از افرادی که در کودکی با ترومای خانوادگی روبرو شدند، با مشکلات خودشان در خودارزیابی و تصویر بدنی روبرو هستند و حتی ممکن است از غذا به‌عنوان یک راه‌حل برای مقابله با احساسات منفی استفاده کنند.

8.دروغ گفتن به فرد، می‌تواند زخم درونی او را فعال کند

دروغ گفتن به فرد، می‌تواند زخم درونی او را فعال کند که در آن احساس می‌کند نمی‌تواند به دیگران اعتماد کند.
بسیاری از افراد روزانه درباره چیزهای احمقانه یا حتی مسائل بزرگ دروغ می‌گویند. ما نمی‌توانیم کنترل کنیم که فردی دیگر قصد صداقت داشته باشد یا خیر. دانستن اینکه شما به‌دروغ گفته شده‌اید، احساسات ناراحتی مرتبط با گسیختگی را فعال می‌کند.

9.رفتار فرد نیمه‌رسمی و مخفیانه

رفتار فرد نیمه‌رسمی و مخفیانه، می‌تواند زخمی درونی را که در کودکی تجربه شده است، فعال کند.
برای افرادی که در خانواده‌هایی که رفتار نیمه‌رسمی و مخفیانه داشتند، بزرگ شده‌اند، تجربه این نوع رفتار در بزرگسالی، باعث به‌یادآوردن حس کودکی می‌شود که قادر به بیان ناراحتی خود در مورد محیط خود نبوده است.

10.مسخره‌کردن

مسخره‌کردن می‌تواند زخم درونی فرد را فعال کند که در آن احساس می‌کند که حدودش نقض شده است.
مسخره‌کردن یک نمایش رایج از علاقه برای افراد در گروه‌های اجتماعی است. در کودکی، بسیاری از افراد اجازه بیان ناراحتی خود را نداشتند و مجبور بودند که ادعا کنند که اصلاً اهمیتی ندارد. این حس خانوادگی، بسیاری از افراد را در زمان بزرگسالی در موقعیت‌هایی که مورد مسخره‌گری قرار می‌گیرند، به احساس عدم راحتی و ناراحتی می‌اندازد.

اشتراک گذاری مقاله

برچسب‌ها:

    وبلاگ آموزشی

    مشاهده همه
    جنگ مسواک زدن: چطور عادت مسواک زدن را در فرزندمان ایجاد کنیم؟
    5 دقیقه

    جنگ مسواک زدن: چطور عادت مسواک زدن را در فرزندمان ایجاد کنیم؟

    مسواک زدن و بهداشت دهان و دندان به عنوان یکی از ابعاد سلامت جسمانی کودک موضوعی نیست که بتوان در اهمیت آن شک کرد و هر کودکی باید یاد بگیرد که حداقل دو بار در روز، و ترجیحاً بعد از هر غذا، دندان‌هایش را مسواک بزند؛ همچنین لازم است که از نخ دندان نیز استفاده […]
    با کودکی که ریخت و پاش‌هایش را جمع و جور نمی‌کند، چه کنیم؟
    6 دقیقه

    با کودکی که ریخت و پاش‌هایش را جمع و جور نمی‌کند، چه کنیم؟

    گاهی جالب به نظر می‌رسد که چطور بچه‌ها، این موجودات کوچک، می‌توانند در چنین زمان کوتاهی کل اتاق را به هم بریزند و سرتاسر اتاق پر شود از وسایل و ریخت و پاش‌های کودک. بچه‌ها اغلب دوست دارند چیزها را به هم بریزند و کودکان خردسال‌تر اصلاً فکر نمی‌کنند کار آن‌ها ریخت و پاش است. […]

    دیدگاه شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    امتیاز شما

    چقدر این پست مفید بود؟

    روی یکی از ستاره ها کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

    میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

    تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

    ایلان پلاس

    گروه مشاوره آنلاین

    ELONPLUS.com

    گروه رسانه‌ای ایلان از سال 95 و با هدف ارتقاء سطح کیفی نمایش کودک فعالیت خود را آغاز نموده و قدم در راهی پرفراز و نشیب نهاده که توانسته تا به امروز گام‌های مؤثری در راه رسیدن به اهداف بزرگ مجموعه بردارد.ایلان اولین و تنها گروه نمایشی در کشور است که با همراهی متخصصین، اساتید دانشگاه و هنرمندان اقدام به تولید نمایش‌هایی با اهداف ایجاد زمانی مفرح برای کودکان و آموزش آنها و همچنین از جهت محتوایی در مسیر درمان اختلالات و مشکلات کودکان قرار دارد، نموده است و مورد تأیید روانشناسان داخلی و خارجی قرار گرفته است

    دریافت آخرین اطلاعیه و تخفیف ها

    با ما همراه باشید!

    تمامی حقوق این وبسایت برای ایلان پلاس محفوظ است و کپی برداری از آن پیگیرد قانونی دارد